Er morgentimer eller aftenstimer noget for dig?

Book tid til bilsyn online og får periodisk bilsyn kun 399 DKK

* Forudsætte tidsbestilling samt synet gennemføres før kl. 10.00 eller efter kl. 15.00

Rødovre Bilsyn

RB Synshal åbnede i Rødovre i 2013, vi har gode parkeringsmuligheder. I Rødovre vil du primær møde Nevad, der har flere års erfaring som bilsagkyndig.

I vores kontor har vi et hyggeligt hjørne, hvor du kan sidde og nyde en frisk kop kaffe. Du er også vedkommen til at komme under bilen og få uvildig rådgivning af vores synsmand.

I Rødovre tilbyder vi bilsyn af alle køretøjet op til 3500 kg. Vi er også et motorkontor. Går turen til Tyskland? Så kan du købe tyske miljømærker hos os.

Rødovre Bilsyn
Roskildevej 316
2610 Rødovre

Åbningstider
Man-Tor: Kl. 8:00 – 16:00
Fre: Kl. 8:00 – 15:00
Lør: Kl. 9:00 – 13:00 **
Søn: Lukket

Priser

Øvrige priser på bilsyn – se under den enkelte synshal
Når du kommer til dit syn, kan du få lov til at komme under bilen, når vi har bilen oppe på liften, hvor du kan få professionel rådgivning. Spørg synsmanden, hvis du vil kigge med.

Synshallen modtager ikke køretøjer med en højde over 2,30 meter

* Alle vores priser er inkl. moms
** Ved lørdags syn påføres 50kr. i tillæg

Her kan du betale med følgende betalingskort

Hvis du skal til bilsyn i Rødovre

Så er din bil i gode hænder

Når du besøger vores synshal i Rødovre, kan du være sikker på, at både du og din bil er i gode hænder. Vi behandler dig og din ejendom med den største respekt. Hos os får du en professionel gennemgang af dit bilsyn, der lever op til alle kvalitets- og lovkrav. Det kalder vi kompetence, og det er noget, vi altid stræber efter. 

Vores kunder er meget vigtige for os, og vi gør os umage med at forstå både nuværende og fremtidige kundebehov. Dette gør vi for at kunne imødekomme dem, hvor det er relevant, og forbedre vores ydelser. Kundens behov har altid og vil altid komme først.

Så hvis du har behov for et bilsyn i Rødovre, så er er synshallen på Roskildevej 316 det perfekte valg.

I Rødovre tilbyder vi periodisk bilsyn, omsyn, registreringssyn og toldsyn af alle køretøjer op til 3.500 kg total vægt. Vi tager også stor personbil M2, 9 personers bus på maks. 3.500 kg (kun periodesyn). Derudover kan du få TilstandsAttest med eller uden bilsyn, Miljøtest eller Bremsetest.

Find Rødovre synshal her

Hvad koster et bilsyn i Rødovre?

Et bilsyn i Rødovre synshal koster 399 kr. hvis du har booket tiden online. Hvis du kommer som drive in uden en tid, koster det 499 kr. 

Skal man booke tid for komme til bilsyn?

Rødovre synshal tager imod drive in kunder.  Dog prioritere vi bookede tider, så hvis du skal være sikker på at få en tid der passer, kan du booke online. Du spare også penge ved online book.

Er der lørdags åbent i Rødovre synshal?

Ja. Du kan komme til Bilsyn i Rødovre om lørdagen mellem 09:00 til 13:00. Dog kan åbningstiderne variere ud fra sæsoner.

Hvor lang tid et bilsyn i Rødovre?

Et bilsyn i Rødovre tager normalt 20 min. Dog kan det variere mellem bilmodel og om der bliver fundet mangler under synet.

Er der et motorkontor i Rødovre synshal?

Rødovre synshal har et motorkontor hvor du kan komme og få ny nummerplade eller omregistrere dit køretøj.