QuickImport

Vi samarbejder med QuickImport.dk og du kan derfor betale straks afgift her i synshallen, og få nummerplader på med det samme. Vi kan hjælpe med at få danske nummerplader på dit importerede køretøj straks efter toldsynet, og du kan klare hele processen her i synshallen.

Vi kan også hjælpe dig med betaling af afgift i forbindelse med ombygning til personbil, betaling af afgift på tidligere leasingbiler, nedvejning af varebiler og meget andet.

Se mere hos QuickImport eller spørg din synsmand.

AutoConsult

AutoConsult er en dansk godkendt prøvningsinstans, og har mange års erfaring med udarbejdelse af dokumentation til næsten alle slags køretøjer.

Hvis du for eksempel importerer en bil og mangler bland andel CoC dokument, hvor det oplyst tekniske data inkl. Brændstofforbrug, kan de udarbejde en dataerklæring, som er nødvendig for at godkende din bil hvor det vigtig for registreringsafgiften. De er specialiseret i forskellige områder, bland andel opbygget biler motorcykler, bus lastbiler og meget mere.

Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen fører tilsyn med alle bilsynsvirksomheder og medvirke til at sikre ensartet synskvalitet, vi for regelmæssig uanmeldt tilsyn af Færdselsstyrelsen, hvor inspektøren foretage kontrol, at vi lever op til alle kvalitets- og lovkrav.

AutoCert

Vi samarbejder med AutoCert, de kontrollere og efterprøve vores dokumentation for kvalitetstyringssystem ISO 9001 og meddeler Færdselsstyrelsen om kravene er opfyldt. Opfyldes Færdselsstyrelsens krav, vil de udstede en tilladelse til at syne biler. Kvalitetsstyringssystemet sikre, at synsvirksomheden udfører syn og omsyn i overensstemmelse med bekendtgørelse om virksomheder, der foretager syn af køretøjer.