QuickImport

Vi samarbejder med QuickImport.
Hos os kan du få beregnet registreringsafgiften på et køretøj og betale afgiften med det samme. Vi er partner synshal med QuickImport.dk, og du kan derfor få nummerplader udleveret her i synshallen, så snart afgiften er betalt via QuickImport.

Du kan også få hjælp til betaling af registreringsafgift på andre køretøjer, f.eks. ombygning til personbil (gul til hvid), betaling af afgift på tidligere leasingbiler (ophør af leasing), nedvejning af varebiler, tidligere klausulerede køretøjer og mange andre typer.

Se mere på quickimport.dk eller spørg os for yderligere vejledning.

AutoConsult

AutoConsult er en dansk godkendt prøvningsinstans, og har mange års erfaring med udarbejdelse af dokumentation til næsten alle slags køretøjer.

Hvis du for eksempel importerer en bil og mangler bland andel CoC dokument, hvor det oplyst tekniske data inkl. Brændstofforbrug, kan de udarbejde en dataerklæring, som er nødvendig for at godkende din bil hvor det vigtig for registreringsafgiften. De er specialiseret i forskellige områder, bland andel opbygget biler motorcykler, bus lastbiler og meget mere.

Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen fører tilsyn med alle bilsynsvirksomheder og medvirke til at sikre ensartet synskvalitet, vi for regelmæssig uanmeldt tilsyn af Færdselsstyrelsen, hvor inspektøren foretage kontrol, at vi lever op til alle kvalitets- og lovkrav.

AutoCert

Vi samarbejder med AutoCert. De kontrollerer og efterprøver vores dokumentation for kvalitetstyringssystem ISO 9001 og meddeler Færdselsstyrelsen om kravene er opfyldt. Opfyldes Færdselsstyrelsens krav, vil de udstede en tilladelse til at syne biler. Kvalitetsstyringssystemet sikre, at synsvirksomheden udfører syn og omsyn i overensstemmelse med bekendtgørelse om virksomheder, der foretager syn af køretøjer.

Dinitrol

Vi samarbejder med Dinitrol.
Hos Dinitrol Center Glostrup garanterer vi dig altid et grundigt forarbejde, som resultere i verdens bedste rustbeskyttelse, som er blåstemplet af Danmarks strengeste kontrolordning hos Teknologisk Institut. På den måde har du 100% bekymringsfrihed, når du afleverer din bil til rustbeskyttelse hos os.