Elbiler

Flere og flere biler med elmotor dukker op på vejen, og der er flere bilmærker at få øje på. Det er vores fremtid, og vi er på vej hen mod en ny æra for bilbranchen. Men det er lidt svært at snakke om elbiler, uden at vide meget om teknologien lige nu.

Man kan diskutere meget om teknologien samt spørgsmålet om, hvilken bil man skal have: elbil eller fossilbil? Der findes jo stadig fossilbiler, som har eksisteret siden 1886 og som var udstyret med en forbrændingsmotor, og dermed forgænger for senere benzindrevne biler. Siden teknologien er udviklet så meget, findes der nu mange forskellige motortyper, hestekræfter, moment, ydeevne, acceleration og ikke mindst, sikkerhed.

Men alt tyder på, at det er de eldrevne biler, vi oftere kommer til at se på vejene. 
I 1830’erne blev den første elbil skabt, af den skotske opfinder Robert Anderson. Det var en slags motordreven karet, hvor hestene var skiftet ud med et par store batterier. Men dødsstødet for elbiler kom i 1912, takket være benzinbilernes forbedret motorkræft og masseproduktion.

Men hvad skal vi nu vælge, en elbil eller en fossilbil?
Elbiler er klart bedre for klimaet end benzin- og dieseldrevne biler, fastslår en grundig totalvurdering af mange nye biler. Du kan læse mere om det på FDM-hjemmeside.
>> https://fdm.dk/nyheder/nyt-om-biler/2022-06-elbiler-hvor-groenne-er-de <<

Kør grønt!

Sikkerheden, komforten og ydeevnen er også meget vigtig. Så valget er dit.

Hos os i RB Synshal har vi efterhånden synet mange elbiler. Vores mission er at være den grønne synsvirksomhed, som også er din lokale byens-bilsyn. Hvis du har en elbil, som skal synes, hjælper vi dig gerne i RB Synshal.