Vinterdæk anbefalinger

Kære kunder

I det sidste par år har vi oplevet at flere af jer ville gerne vide lidt mere om biler, bilsyn vedligeholdelse af biler, regler og anbefalinger, så har vi valgt at lave indsigter på vores hjemmeside.

Vi vil gerne informere om bilsynsregler, vedligeholdelser, ferierejse med bil, og måske om dæk og rust.

Nu er det vinter, så er det klar anbefaling at man monterer vinterdæk på bilen. Der fines mange forskellige dækfabrikater som producere rigtig godt kvalitetsdæk. Uanset hvilket dæk du vælger, så vil du køre sikket på vejen i det her kolde være.

Det anbefales at skifter til vinterdæk nå temperaturen kommer ned under 7, 6 °C, selvom vi får ikke så meget sne, så fungere vinterdæk i al vintervejr og reducere meget bremselængden. Men det findes mange forskellige vinterdæk, som sælges med forskellige priser, for eksempel dækstøj, brændstofforbrug, bremseegenskaber på våd vej, alt efter hvad man prioriterer, så finde man den rigtig dæk som man vil gerne have. Men hvis man ikke kører så meget om vinteren og ikke har så meget kørselsbehøv, kan man så finde en alternativ til vinterdæk, en helårsdæk som producenten kombineret sommer og vinterkøregenskaber. På den måle vil man spare penge og tid til at skifte fra vinter til sommerdæk.

Husk helårsdæk har en OK egenskaber for både sommer og mild vinterkørsel, men heller ikke mere.

Læs artiklen her
https://www.quickpoint.dk/helaarsdaek/